بحرین، دروازه‌ پیشرفت خلیج فارس

بحرین، دروازه‌ پیشرفت خلیج فارس
بحرین، دروازه‌ پیشرفت خلیج فارس

بحرین، دروازه‌ پیشرفت خلیج فارس

در شمال خلیج فارس،کشوری به نام بحرین وجود دارد که تمدن طولانی و چشمگیرش را از ایران نصیب برده و اخیرا پس از رشد اقتصادی باور‌نکردنی، از سراسر جهان گردشگر و بازدید‌کننده دارد.

قرار گرفتن در خاورمیانه و وجود 33 جزیره به‌هم‌پیوسته در خلیج فارس از بحرین یک کشور استراتژیک ساخته است. از طرفی سهل‌الوصول بودن این کشور بر جذابیتش افزوده؛ به حدی که از بیشتر کشورهای منطقه به بحرین، بیش از یک ساعت فاصله از طریق هواپیما وجود ندارد. با رشد اقتصادی اخیر اصلا عجیب نیست که بحرین به یکی از محبوب‌ترین مناطق توریستی خاورمیانه تبدیل شده است.

هجوم گردشگران

 سال 2018، کشور پادشاهی آسیا درهای خودش را به روی 12 میلیون توریست باز کرد که این رقم در مقایسه با 11/2 میلیون بازدیدکننده از این کشور در سال 2017، نشان از رشد صنعت گردشگری بحرین داشت. از آنجاکه شهروندان عربستانی از طریق خودروی شخصی هم امکان سفر به بحرین را دارند، بیشترین تعداد توریست از این کشور به سمت بحرین سرازیر می‌شود. در سال گذشته 10/7 میلیون نفر از عربستان به دیدن کشور جذاب خاورمیانه رفتند. بیش از یک میلیون از توریست‌ها از خارج از خلیج فارس و خاورمیانه بودند و مسافرانی از آمریکا و آسیا از حضور در بحرین لذت بردند. ارتباطات و زیرساخت‌های قوی به اضافه مدرنیزه شدن برندها، افزایش استقبال عمومی از بحرین را رقم زد. قرار داشتن دو ساختمان مرکز میراث جهانی یونسکو نقش مهمی در جذب توریست داشته است. آمار نشان می‌دهد توریسم سهمی 6/3 درصدی در تولید ناخالص داخلی بحرین دارد و این عدد مدام در حال افزایش است.

دیلمونیا مال

این مال که با هزینه 137 میلیون دلاری ساخته شده، یکی از اولین نمادهای مدرنیته در کشور حاشیه خلیج فارس است. فضایی به وسعت 26 هزار و 754 مترمربعی در قلب بحرین، شاهراهی اقتصادی به وجود آورده است. دیلمونیا طبق برنامه اکتبر2019 به بهره‌برداری کامل می‌رسد و 200 مرکز خرده‌فروشی، اوت‌لت و صنعت غذا و نوشیدنی را در خود دارد. علاوه بر این، مراکز تفریحی و خدماتی هم زیر آسمان دیلمونا جمع می‌شوند؛ آسمانی که سقفی ندارد و یک راه باریک و کانال‌مانند، مردم را به سمت فضای تجاری و منطقه سبز می‌برد. گالری هنری و پارک یخ از جمله امکاناتی است که این مرکزخرید برای اولین‌بار با خود به بحرین می‌آورد.

ماراسی گالریا

ماراسی در فضایی به وسعت 200 هزار مترمربع، سال 2021 افتتاح خواهد شد. نزدیک بودن به ساحل خلیج  فارس، دست مدیران مجموعه برای برپایی اماکن تفریحی متعدد را باز می‌گذارد. این مجموعه از پنج ناحیه به‌هم‌پیوسته تشکیل شده که هرکدام تنوع فراوانی دارند. پنج منطقه به ترتیب‌های استریت، فامیلی پلازا، واتر فرونت دینینگ، یک پشت بام متحرک و حیاط هستند. منطقه‌ای به نام «سرنه» بقیه مناطق ماراسی از جمله دو پروژه لوکس تفریحی را به هم متصل می‌کند. با هتل‌های لوکس، مناطق تفریحی، سینمای مولتی‌اسکرین، پیست یخی، آکواریوم و گالری هنری، سبک جدیدی از تفریحات و مراکز خرید در بحرین بازتعریف می‌شود.

لیوان بای سف

این ساختمان باشکوه چندمنظوره، خرجی معادل 132/7 میلیون‌دلار برای کارفرمایانش در پی داشته و در حمالا در شمال بحرین خودنمایی می‌کند. مکانی که امسال به بهره‌برداری کامل می‌رسد، دارای یک فضای ایده‌آل برای پیاده‌روی و همچنین فضای سبزی دیدنی است. فضایی به وسعت 122 هزار مترمربع، علاوه‌بر امور تجاری در زمینه تفریحی و رفاهی هم گزینه‌های خوبی در اختیار توریست‌ها و مشتریان قرار می‌دهد. موزه، باشگاه سلامت، سینما، منطقه تفریحی خانوادگی، اوت‌لت، رستوران‌ها و کافه‌ها بخش اصلی پروژه بلندپروازانه «لیوان بای سف» هستند. زیبایی بلوار منطقه را هم نمی‌توان نادیده گرفت. به طور کلی این پروژه و سایر مراکز خرید و ساختمان‌های در حال ساخت در بحرین نشانه بارزی از سلامت اقتصادی در این کشور است؛ آنچه باعث اعتماد سرمایه‌گذاران شده و آنها را به سمت این منطقه قبلا کمتر شناخته شده خاورمیانه سوق می‌دهد. با این اوصاف، بحرین با شتاب کنونی تا چندی دیگر به یک نمونه خاص در زمینه تجهیز مراکز خرید و مال‌ها تبدیل خواهد شد و نمونه‌ای متفاوت نام می‌گیرد.

منبع: RETAIL PEOPLE

 

اخبار مشابه

رتبه: بد خوب
طراحی سایت: مهریاسان