ایران ریتیل اواردز ایران ریتیل شو هلدینگ تجارت طلایی

گزارش تصویری و مشروح از نمایشگاه ایران ریتیل شو 2020

1399-11-13 14:31

منبع : -

دومین نمایشگاه مراکزخرید، مجتمع‌های تجاری، رویکردهای نوین صنعت خرده‌فروشی و صنایع وابسته «ایران‌ریتیل‌شو2020» طی روزهای پنجم تا هشتم دی ماه سال جاری در سالن 8 و 9 نمایشگاه بین‌المللی تهران، با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد. نمایشگاهی که با استقبال خوبی از سوی فعالان این صنعت نوپا در کشور مواجه شد و به گفته شرکت‌کنندگان بازدهی خوبی را همچون سال گذشته از خود به نمایش گذاشت.

طی این نمایشگاه که به همت ماهنامه تجارت طلایی دومین سال برگزاری خود را پشت سر گذاشت، 11 کارگاه آموزشی پرمحتوا با حضور بزرگان صنعت خرده‌فروشی ازجمله مدیران عامل مراکز خرید و مجتمع‌های تجاری، گروه‌های بهره‌برداری مراکز خرید، مدیران موفق برندهای برتر و مطرح کشور و... حضور یافته و تجربیات خود را با یکدیگر به اشتراک گذاشتند. شرح کامل هریک از کارگاه‌های آموزشی در ادامه آمده است.

 

 

دکتر حسن زمانی، رئیس هیات‌مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی ایران درخصوص برگزاری دور دوم نمایشگاه مراکزخرید، مجتمع‌های تجاری، رویکردهای نوین صنعت خرده‌فروشی و صنایع وابسته با اشاره به رعایت سختگیرانه دستورالعمل‌های بهداشتی در برگزاری این‌ نمایشگاه، اظهار داشت: «برپایی چنین رویدادی منطبق با بالاترین استانداردهای جهانی برخلاف وجود محدودیت‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا، بیانگر دانش و توان صنعت نمایشگاهی کشور است.»

او نمایشگاه مراکز خرید، مجتمع‌های تجاری و صنایع وابسته را جوان نامید و خاطرنشان کرد: «این رویداد را می‌توان سرآغاز ورود نسل جدید مدیران جوان به صنعت نمایشگاهی دانست که ثابت کردند اگر فضا و زمینه فعالیت‌ برایشان فراهم شود، می‌توانند کارهای بزرگی انجام دهند.»

 

 

همچنین مهندس شاهرخ کشاورز، مجری برپایی دومین نمایشگاه بین‌المللی مراکز خرید و مجتمع‌های تجاری، رویکردهای نوین صنعت خرده‌‌فروشی و صنایع وابسته و نماینده انجمن مراکز خرید خاورمیانه و شمال آفریقا در ایران با بیان اینکه این رویداد را با بالاترین استانداردهای نمایشگاهی و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار کردیم، افزود: «شرایط ویژه امسال موجب شد تا نمایشگاه ایران تنها رویدادی باشد که در این صنعت در جهان برگزار شود.»

صاحب‌امتیاز و مدیرمسئول ماهنامه تجارت طلایی افزود: «پس از تجربه موفق نخستین دوره که با استقبال فعالان داخلی و خارجی این صنعت روبه‌رو شد، دوره دوم این رویداد برخلاف شرایط قرنطینه با استقبال ویژه فعالان صنعت روبه‌رو شد و در نهایت اگرچه شرایط قرنطینه موجب شد تا نتوانیم از همه متقاضیان مشارکت و همچنین بازدیدکنندگان داخلی و خارجی میزبانی کنیم، با این حال نمایشگاه امسال رشد صد درصدی را تجربه کرده است.»

مجری برگزاری نمایشگاه، با بیان اینکه ایران‌ریتیل‌شو به‌عنوان نمایشگاه یکی از صنایع پیشران اقتصاد کشور شناخته می‌شود، تصریح کرد: «در دوره دوم علاوه‌بر مراکز خرید و مجتمع‌های تجاری شاهد حضور فروشگاه‌های زنجیره‌ای، صنایع ارائه‌دهنده خدمات به مراکز خرید و فروشگاهی، استارت‌آپ‌ها، فروشگاه‌های اینترنتی، طراحان نرم‌افزارها و سخت‌افزارهای فروشگاهی، مراکز خرید در حال ساخت و شرکت‌های بهره‌بردار بودیم.»

مهندس کشاورز با بیان اینکه هدف‌گذاری مجموعه برگزارکننده ایران‌ریتیل‌شو این بود که رویداد امسال با معیارها و استانداردهای کمی و کیفی صنعت نمایشگاهی در سطح بین‌المللی اجرا شود، گفت: «توجه به پلتفرم‌های مجازی و فروش آنلاین، ایجاد فضای کسب‌وکار تخصصی و تعامل‌های بازرگانی بین ذی‌نفعان بخش‌های مختلف صنعت خرده‌فروشی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و انتقال تجارت مدیریتی در حوزه تاب‌آوری سازمانی در شرایط سخت اقتصادی از جمله رویکردهای جدی نمایشگاه امسال بود.»

 

 

مجری برگزاری دومین نمایشگاه بین‌المللی مراکز خرید و مجتمع‌های تجاری با یادآوری این مهم که نمایشگاه‌ها به‌عنوان ویترین اقتصاد کشورها نقش‌آفرینی می‌کنند، اظهار داشت: «اگرچه امسال نتوانستیم پذیرای میهمانان و مشارکت‌کنندگان خارجی باشیم، اما تمهیدات لازم برای رساندن صدای ایران‌ریتیل‌شو و دستاور‌های صنعت مراکز خرید و مجتمع‌های تجاری و صنعت فروشگاه‌های زنجیره‌ای به مخاطبان خارجی این نمایشگاه پیش‌بینی شده است.»

او افزود: «توسعه حوزه فعالیت اهالی این صنعت به بازار برخی کشورهای منطقه و همسایه را می‌توان دستاورد دوره اول این نمایشگاه دانست.»

نماینده انجمن مراکز خرید خاورمیانه و شمال آفریقا در ایران گفت: «امیدواریم در دوره‌ بعد با از بین رفتن ویروس کرونا بتوانیم به تمام متقاضیان داخلی و خارجی از جمله مشارکت‌کنندگان و بازدیدکنندگان از نمایشگاه، خدمات ارائه دهیم.»

مهندس کشاورز به برگزاری برنامه‌های جانبی در ایام نمایشگاه اشاره و تصریح ‌کرد: «برگزاری پنل‌های تخصصی با حضور چهره‌های شاخص و موفق صنعت و رونمایی از رویدادهای جدید و همچنین معرفی فعالان جدید بازار و استارت‌آپ‌ها از جمله برنامه‌های جانبی نمایشگاه امسال بود.»

 

 

 

 

 

نخستین روز از دومین دوره نمایشگاه ایران‌ریتیل‌شو2020 با برگزاری سه پنل تخصصی ادامه یافت و خانم‌ها پانته‌آ دیرمکانی مدیر لیزینگ و بهره‌برداری مراکز خرید هایپراستار، نازنین فرد‌اسماعیلی‌پور مدیرعامل برند سیاوود، موژان حجارزاده مدیرعامل برند مل‌اندموژ و سارا محرابی مدیر مارکتینگ برند درسا میهمان این پنل تخصصی بودند که تحت عنوان «نقش بانوان در صنعت خرده‌فروشی» برگزار شد.

 

 

 

 

 

پانته‌آ دیرمکانی مدیر لیزینگ و بهره‌برداری مراکز خرید هایپراستار به‌عنوان یکی از بانوان موفق صنعت خرده‌فروشی کشور تلاش، صداقت، توجه به رشد فردی و خیرخواهی را از عواملی نام برد که تاکنون موفقیت وی را در این عرصه رقم زده‌اند.

او با بیان اینکه 80درصد از تیم شاپینگ‌مال هایپراستار را بانوان تشکیل می‌دهند، گفت: «آموزش پرسنلی که در نقش فروشنده هستند از اهمیت بسیاری برخوردار است زیرا آنها هستند که رسالت و هویت برند از طریق آنها به مشتری منتقل می‌شود بنابراین حتما باید استراتژی‌های محکمی برای آموزش آنها در نظر گرفت.»

مدیر لیزینگ و بهره‌برداری مراکز خرید هایپراستار از استراتژی‌های تعریف‌شده و مشخص این مجموعه بین‌المللی سخن گفت و ادامه داد: «هایپراستار با توجه به همین استراتژی‌های از پیش تعیین شده با برندها وارد مذاکره می‌شود. ضمن اینکه ترجیح هایپراستار همکاری با برندهایی است که دارای پلن توسعه هستند و می‌خواهند در تمامی پروژه‌ها در کنار هایپراستار باشند. علاوه‌بر آن قراردادهای هایپراستار با برندها دو ساله است.

از دیدگاه او هایپراستار اولین مرکزخرید استاندارد ایران است که فرهنگ درست استفاده از مراکز خرید در ایران را وارد کشور کرده است. مستاجران ما نیز با اطمینان وارد مذاکره شده و می‌دانند که انتخاب آنها براساس استانداردهای ویژه ماست.

 

 

 

 

 

نازنین فرد‌اسماعیلی‌پور، مدیرعامل برند سیاوود در ابتدای سخنان خود گفت: «شرکت‌ها می‌توانند فضایی امن و آرام را برای بانوان ایجاد کنند که آنها علاوه‌بر رسیدگی به امور اداری، امور مربوط به زندگی شخصی و خانوادگی را هم در نظر بگیرند. در کل شرکت‌های بسیاری امکان ترفیع رتبه کاری برای زنان را دارا هستند که البته این ترفیع کاری نیازمند تلاش و فداکاری قشر بانوان نیز هست.»

او با تاکید بر اینکه برای ایجاد تغییر در وضعیت نیروی انسانی نیاز به آموزش مدون در تمامی مراحل وجود دارد، پیرامون مبحث عکاسی از مدل‌ها در این برند ادامه داد: «در تلاش هستیم تا استانداردهایی که در دنیا مدنظر قرار دارد در عکاسی‌های برند سیاوود از مدل‌ها نیز صورت پذیرد. ضمن اینکه تمامی نکات لازم در داخل کشور در آنها رعایت می‌شود.»

بنابر اظهارات مدیرعامل برند سیاوود برندها باید در جهت تقویت موارد ضروری کوشا باشند خصوصا در باب تولید که لازم است از تولیدکننده حمایت شود.

 

 

 

 

 

سارا محرابی، مدیر مارکتینگ برند درسا در نخستین پنل برگزار شده در نمایشگاه ایران‌ریتیل‌شو2020 گفت: «تمامی دنیا در حال رفتن به سمتی است که خانم‌ها و آقایان برابر باشند و در این وضعیت صنعت ریتیل هم ناگزیر است تا رشد خانم‌ها را در مراتب شغلی باور کند.»

بنابر اظهارات او بحران کرونا به‌هیچ عنوان قابل پیش‌بینی نبود اما به نظر من شرکت‌ها باید خودشان را در حوزه دیجیتال‌مارکتینگ و دیتا تقویت کنند تا بتوانند رفتار خرید مشتری را هم پیش‌بینی نمایند.

مدیر مارکتینگ برند درسا گفت: «دنیا به سمتی می‌رود که دیگر تعریف کردن از برندها تاثیری ندارد بلکه لازم است تا داستان‌هایی برای مشتری تعریف شود که مشتری را در مسیر قهرمانی زندگی‌اش برای داشتن جسارت کافی همراهی کنیم. به همین دلیل در ری‌برندینگ درسا پروژه‌ای را تحت عنوان سرزمین دال شروع کرده‌ایم.»

بنابر اظهارات او پروژه دیگری نیز با عنوان سفیران درسا آغاز شده است که البته پس از ری‌برندینگ اتفاق افتاد و این افراد (سفیران) تمامی افراد حاضر در درسا را با مفهوم جدید این برند آشنا می‌کنند.

 

 

 

 

 

موژان حجارزاده مدیرعامل برند مل‌اندموژ از پررنگ شدن روز به روز حضور بانوان در صنعت خرده‌فروشی صحبت کرد و گفت: «در حال حاضر در مل‌اند‌موژ بیش از نیمی از پرسنل را خانم‌ها تشکیل می‌دهند.»

او با بیان اینکه برند مل‌اندموژ از سال 86 در اتریش به ثبت رسیده است، گفت: «از همان زمان بود که مسیر زندگی و تحصیلات من به گونه‌ای رقم خورد که حالا در جایگاه مدیرعاملی این برند در حال ارائه خدمت هستم.»

بنابر اظهارات مدیرعامل برند‌ مل‌اند‌موژ، در این سازمان نیروهای جوان بسیاری حضور دارند ضمن اینکه تمامی مدیران ارشد در این برند در کنار افراد تحت مدیریت خود می‌نشینند.

موژان حجارزاده اعلام کرد: «ما در مل‌اندموژ دارای دو لاین اسپرت و فشن‌اسپرت هستیم که مخاطب آن هم ورزشکاران هستند.» او همچنین گفت: «تا دوماه آینده یک تحول جدید برای برند مل‌اند‌موژ رقم می‌خورد و شعار «سادگی زیباست» تغییر خواهد کرد.»

 

 

 

 

 

اما در ادامه روز نخست نمایشگاه بین‌المللی مراکز خرید، مجتمع‌های تجاری، رویکردهای نوین صنعت خرده‌فروشی و صنایع وابسته، پنل اصالت برند در محل کارگاه‌های آموزشی ماهنامه تجارت طلایی در سالن محل برگزاری، با مدیریت مهندس شاهرخ کشاورز نماینده انجمن مراکز خرید خاورمیانه و شمال آفریقا در ایران اجرا شد. پنل اصالت برند میزبان شاهین فاطمی مدیرعامل و هم‌بنیانگذار برند درسا، رامین جوانرود مدیرعامل برند بادی‌اسپینر، نادر رفتاری صاحب‌امتیاز برند چلوکباب رفتاری، علیرضا نخجوانی مدیرعامل دایامد و بابک مصری مدیرعامل چرم مشهد بود.

 

 

 

 

 

شاهین فاطمی مدیرعامل و هم‌بنیانگذار برند درسا در ابتدا از اندیشه بازتولید اصالت و فرهنگ ایرانی صحبت کرد و گفت: «حدود یک دهه است که ذهن درسا با این موضوع درگیر شده است که هر برند بالغ باید بتواند اصالت‌ها و ریشه‌های اصلی کشورش را متجلی کرده و به دنیا ارائه دهد. در همین راستا نیز درسا امیدوار است تا بتواند در این مسیر موفق باشد.

او در ادامه توضیحاتی را از آغاز تفکر ری‌برندینگ در درسا ارائه کرد و از خلق رویای چندین ساله این برند درست در زمان وقوع بحران کرونا گفت. فاطمی معتقد است بهترین زمان برای ری‌برندینگ زمان سکوت صنعت است.

مدیرعامل و هم‌بنیانگذار برند درسا پس از ابراز سخنانی پیرامون تغییرات ایجادشده در درسا با ری‌برندینگ و نوع واکنش‌های مثبت و منفی که از سوی افراد و مشتریان نسبت به این اقدام صورت گرفته بود، اعلام کرد: «برندآفرینی و کارآفرینی یک سبک زندگی است، نه یک تکنیک.»

شاهین فاطمی با بیان اینکه طی دهه‌های گذشته باورپذیری به برندهای ایرانی بسیار کمرنگ بود، افزود: «در دهه آینده انسان‌های باهوشی که زندگی کردن برایشان اهمیت دارد، به دنبال برندهای باهویت خواهند بود. ضمن اینکه این موضوع دلیل محکمی بود تا پروژه خط دال از طرف درسا آغاز شود که البته فلسفه جدیدی در برندسازی بود.»

او همچنین از موفقیت این برند به‌عنوان یک برند لایف‌استایل طی همکاری با برند بین‌المللی سواروسکی توضیحاتی را ارائه داد.

 

 

 

 

 

بابک مصری، مدیرعامل چرم مشهد با بیان اینکه هلدینگ مشهد شرکت‌های زیادی از جمله فروش مشهد، چرم مشهد، حوله یاس سپید مشهد، نان مزرعه و... را تحت پوشش داشته و 3200 پرسنل را در اختیار دارد، گفت: «این هلدینگ سعی کرده است با ارائه کیفیت و برند خوب و مشتری‌مداری و همین‌طور در نظر گرفتن حقوق مصرف‌کنندگان نام خوبی را از خود برجای بگذارد.»

او ادامه داد: «به‌رغم تعطیلی دوماهه در اوایل سال اما تولید همچنان ادامه داشت و نیروها نیز حفظ شدند و باوجود بحران تمام رکوردهای تاریخ چرم مشهد جابه‌جا شد. همچنین قسمت‌های مختلف مجموعه همچون فروشگاه، فضاهای تولید و... در حال توسعه هستند و زیرساخت‌های دیجیتال‌مارکتینگ نیز درحال تغییر است.»

مدیرعامل چرم مشهد از برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در این شرکت صحبت کرد و افزود: «صنایع چرم و پوشاک پتانسیل خوبی دارند که بحران کرونا آن را نمایان کرد.»

از دیدگاه بابک مصری حضور برندهای خارجی و بزرگ در ایران، ترسی برای برندهای داخلی ندارد و ما علاوه‌بر استقبال از آنها در برابرشان تسلیم نخواهیم شد. البته این قدرت در بین برندهای پوشاک نیز دیده می‌شود. ضمن اینکه حضور برندهای خارجی در کشور برای ما بار آموزشی داشته و وضعیت رقابتی را در بازار بهبود می‌بخشد.

 

 

 

 

 

 

رامین جوانرود مدیرعامل برند بادی‌اسپینر با بیان اینکه 13 سال از فعالیتش در این حوزه می‌گذرد، گفت: «تیم ما مواجهه با بحران را به خوبی آموزش دیده است.» او ادامه داد: «برای ماندن در این بحران باید استراتژی‌های بلندمدت و کوتاه‌مدت را داشته باشیم تا بتوانیم با انعطاف‌پذیری برای حل چالش‌ها قدم برداریم.»

بنابر اظهارات او برندها همیشه اصالت را از خالقین خود می‌گیرند.

مدیرعامل برند بادی‌اسپینر بیان کرد: «حفظ سلامت پرسنل و مشتری برای ما اهمیت ویژه‌ای داشته و در چندماه گذشته تلاش کردیم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی شرایط را برای بخش تولید، انبار و... حفظ کنیم.»

او بااشاره به افزایش نرخ ارز ادامه داد: «امروز فرصت خوبی برای توسعه است و بالا رفتن نرخ ارز فضا را برای برندهای ایرانی باز کرد که ما از این فرصت استفاده کردیم.»

رامین جوانرود پیرامون بحث صادرات گفت: «اولین محموله ما (برند بادی‌اسپینر و برند ناریان) به زودی به کشور استرالیا فرستاده خواهد شد.»

بنابر اظهارات او صنعت فشن در خدمت انسان‌هاست و ما در تلاشیم در نقشه ادراکی در نقطه‌ای باشیم که بتوانیم سهم بسزایی از بازار را در اختیار بگیریم.

 

 

 

 

 

نادر رفتاری صاحب‌امتیاز برند چلوکباب رفتاری گفت: «در تهران 10 هزار واحد غذایی داشتیم که در حال حاضر 3960 واحد در حال فعالیت هستند در حقیقت 60 درصد از این واحدهای غذایی از بین رفته‌اند.» او از معضلات صنعت غذا همچون اجاره‌بهای غیراستاندارد صحبت کرد و گفت: «از همین تعداد باقی مانده نیز ممکن است حدود پنج تا 10درصد ریزش کنند.»

او معتقد است: «مدل خرید مردم و استقبال آنها از رستوران‌ها عوض شده اما ممکن است طی چندماه آینده بازهم تغییر کنند.»

صاحب‌امتیاز برند چلوکباب رفتاری از مدیریت و راه‌اندازی بزرگ‌ترین فودهال ایران در مرکزخرید سیتادیوم ارومیه و رعایت تمامی استانداردهای اف‌اند‌بی در این مجموعه در آستانه افتتاح صحبت کرد و گفت: «این موضوع اتفاق بزرگی در شهر ارومیه است و می‌تواند الگویی برای دیگر مراکز تجاری باشد.»

بنابر اظهارات نادر رفتاری این برند قدیمی احتمالا سه ‌شعبه دیگر را تا پایان سال افتتاح خواهد کرد.

 

 

 

 

 

علیرضا نخجوانی مدیرعامل شرکت دایامد گفت: «این شرکت که سهام‌دار برند سوپردرای، الشپرت، مل‌اندموژ و... است، کارخانه بزرگی را در اردبیل راه‌اندازی کرده و همچنین به حوزه تکنولوژی و تحلیل رفتار مشتریان وارد شده است.»

از دیدگاه او: «اصالت برند از سوی مشتریان شکل می‌گیرد و اگر رفتار و تصویری که ما از خودمان در ذهن مشتری ایجاد می‌کنیم حاکی از اصالت نباشد عملا برند اصیلی نداریم.»

علیرضا نخجوانی گفت: «در مدت زمانی کوتاه تغییراتی مثل نرخ ارز و بحران کرونا را داشتیم که ممکن است در آینده نیز ادامه پیدا کند. همچنین در درازمدت از بازاری می‌توان سود برد و انتظار سود پایدار داشت که بالغ شده باشد که البته این بازار بالغ با رقبا و همکاران متعدد شکل می‌گیرد.»

مدیرعامل شرکت دایامد اظهار کرد: «فضای کسب‌وکار همیشه بحرانی بوده و دائما حالت داینامیک داشته است.»

بنابر اظهارات او: «نمی‌توان گفت تمرکز فضای کسب‌وکار در چه حوزه‌ای است اما شکل ایده‌آل آن این است که همیشه آمادگی ایجاد تغییر در بیزینس را داشته باشیم.»

 

 

 

 

 

نخستین روز از نمایشگاه ایران‌ریتیل‌شو2020 با برگزاری یک پنل تخصصی ویژه فروشگاه‌های زنجیره‌ای به پایان رسید. در این پنل که با میزبانی سیدجواد موسوی مدیرعامل گروه مشاوران توسعه بازار آوید برگزار شد، آیلا شایگان مدیر توسعه شعب مینی‌مارکت‌هایپراستار، مجتبی نبی‌زاده مدیرعامل فروشگاه‌های زنجیره‌ای ویوان، پژمان طیار مدیرعامل فروشگاه‌های زنجیره‌ای وال‌مارکت و امیرحسین انوری مدیر توسعه شعب فروشگاه‌های زنجیره‌ای اسپار حضور پیدا کردند.

 

 

 

 

 

آیلا شایگان، مدیر توسعه شعب مینی‌مارکت ‌هایپراستار با بیان این مطلب که‌ هایپراستار به نتیجه تغییرات در حال رخ داد در نسل جدید خرید رسیده است، گفت: «‌هایپراستار برای در اختیار داشتن ادامه‌دار مشتریان خود شروع به توسعه فروشگاه‌های مینی‌مارکت کرده است که ابعاد آن بین 180 تا 300 متر است.»

او ضمن اشاره به اینکه به زودی شعب بیشتری از این سبک از فروشگاه‌های ‌هایپراستار دیده خواهد شد، ادامه داد: «استراتژی ‌هایپراستار برای توسعه برند مینی‌مارکت در سال 2021 روی 100 شعبه خواهد بود.»

بنابر اظهارات او با توجه به اینکه شرایط حاکم قدرت خرید مردم را کاهش داده است سعی می‌شود تا قیمت‌ها به گونه‌ای تنظیم شوند که مشتریان امکان مدیریت سبد خریداری‌شده خود را داشته باشند.

مدیر توسعه شعب مینی‌مارکت‌ هایپراستار از ارزش ویژه این برند (هایپراستار) و تصمیم آن برای توسعه مینی‌مارکت همانند ‌هایپراستار صحبت کرد و گفت: «همان خدماتی که در ‌هایپرمارکت‌ها و سوپرمارکت‌ها ارائه می‌شود در مینی‌مارکت‌ها نیز ارائه می‌شود. اما مینی‌مارکت‌ها اصولا قیمت بالاتری (اندک) نسبت به سوپرمارکت‌ها و‌ هایپرمارکت‌ها دارند.»

بنابر اظهارات آیلا شایگان اعتقاد‌ هایپراستار همیشه این بود که هرچقدر رقابت سالم‌تر و بهتر باشد، در نهایت به نفع مشتری خواهد بود. او ابراز امیدواری کرد که مینی‌مارکت‌ها تا پنج‌ سال آینده به 1500 شعبه برسد.

 

 

 

 

 

مجتبی نبی‌زاده، مدیرعامل فروشگاه زنجیره‌ای ویوان از آغاز عملیات اجرایی ویوان از اوایل سال 98 سخن گفت و اعلام کرد: «فروشگاه‌های زنجیره‌ای ویوان در حال حاضر دارای 110 شعبه فعال در تهران و کرج هستند.»

او با بیان اینکه کانسپت کاری برند ویوان‌ هارد‌دیسکانت است، به گونه‌ای که در طول هرماه قیمت‌ها کمتر از رقباست، افزود: «تمرکز ما روی کالاهای پرگردش خانوار است ضمن اینکه تنوع کالایی ویوان هم‌اکنون 800 قلم کالا بوده که در بلندمدت به 1300 قلم می‌رسد.»

مدیرعامل فروشگاه‌های زنجیره‌ای ویوان اعلام کرد: «تخفیف‌ها لزوما به معنای کم‌فروشی نیست و کالاهایی که در ویوان عرضه می‌شوند از برترین برندهای ایرانی هستند.»

مجتبی نبی‌زاده گفت: «کانسپت ویوان کاهش هزینه‌ها و در نتیجه اعمال تخفیف بیشتر است.»

بنابر اظهارات او شعب ویوان کاملا طبق برنامه در حال افزایش است و ما درحال حاضر دارای یک منطقه هستیم که تا اوایل سال آینده منطقه دوم نیز افتتاح می‌شود.

مدیرعامل فروشگاه‌های زنجیره‌ای ویوان به اهمیت ویژه نیروی انسانی آموزش‌دیده و تاثیر بالای ویوان در صنعت خرده‌فروشی اشاره کرد و گفت: «استراتژی ما تا به حال طبق برنامه بوده است و در سال 1404 به‌طور قطع به بیش از 1500 شعبه خواهیم رسید.»

 

 

 

 

 

پژمان طیار، مدیرعامل فروشگاه‌های زنجیره‌ای وال‌مارکت گفت: «عضوی از خانواده میهن بودن در راستای توسعه برند وال‌مارکت می‌تواند در آینده نه‌چندان دور مزیت رقابتی یک تازه‌وارد به بازار باشد.»

او با بیان اینکه من و همکارانم طی پنج‌ماه گذشته توانستیم بیشترین تعداد از شرکت‌های موجود در بازار را با قرارداد 100درصد قطعی برای همکاری جذب کنیم، گفت: «ما در آینده به انتخاب اول خانواده‌ها برای بهترین قیمت و کیفیت تبدیل خواهیم شد.»

مدیرعامل فروشگاه زنجیره‌ای وال‌مارکت از رفتار نامناسب فروشگاه‌های زنجیره‌ای و خاطره نه‌چندان خوب آنها در ذهن مالکان صحبت کرد و گفت: «هدف ما رضایت، شفافیت و خوش‌حسابی نسبت به مالکان است.»

پژمان طیار با اعلام این خبر که ما تا پایان سال هر هفته یک افتتاحیه خواهیم داشت، اظهار کرد: «تعداد و متراژ شعب برای ما اهمیتی ندارد اما مهم این است که بتوانیم توسعه باکیفیتی داشته باشیم.»

بنابر اظهارات او مزیت رقابتی میهن در توزیع، تولید با قیمت مناسب و... دلیل حضور این برند در صنعت خرده‌فروشی است، چراکه خانواده بزرگ میهن همواره ثابت کرده است که خواستن توانستن است.

 

 

 

 

 

امیرحسین انوری مدیر توسعه شعب فروشگاه‌های زنجیره‌ای اسپار گفت: «یکی از راه‌های ورود برندهای خارجی به ایران در تمامی صنایع کانورت کردن بیزینس‌ها و برندهای قبلی با برندهای خودشان است. مسیری که ما درحال پیمودن آن هستیم مسیری متفاوت‌تر از رقباست چراکه اسپار در زمینه طراحی، چیدمان و... بسیار منعطف عمل می‌کند. در واقع انعطاف‌پذیری یکی از مزایای رقابتی اسپار است.»

بنابر اظهارات او اسپار هم‌اکنون در 50 کشور دنیا حضور یافته و رتبه 13 را به خود اختصاص داده است. ضمن اینکه رشد این برند خصوصا در منطقه خاورمیانه به سرعت پیش می‌رود.

مدیر توسعه شعب فروشگاه‌های زنجیره‌ای اسپار در ایران اظهار داشت: «متاسفانه نیروی کار مشغول در فروشگاه عرقی نسبت به برند ندارد که البته این یک مشکل مشترک است و ما می‌خواهیم نیروی کار رضایت داشته باشند، چراکه رضایت مشتری زمانی حاصل می‌شود که کارمندان خدمات خوبی را نسبت به آنها ارائه می‌دهند. ضمن اینکه اسپار تمرکز خود را روی بهبود این موضوع معطوف کرده است.

او بیان داشت: «ما قصد داریم تا اعتبار و کیفیت برند ایرانی را به کشور‌های دیگر شناسایی کنیم.»

امیرحسین انوری در توضیحات خود گفت: «ما در اسپار به دنبال یک مجموعه 360درجه از صادرات، فروشگاه‌داری و اسپارآکادمی هستیم تا بتوانیم تجربیات را از شعب اسپار در خارج از کشور به صنعت خرده‌فروشی ایران وارد کنیم.»

 

 

 

 

 

در دومین روز از برگزار دومین نمایشگاه بین المللی مراکز خرید، مجتمع‌های تجاری، رویکردهای نوین صنعت خرده‌فروشی و صنایع وابسته آقایان احسان اویسی نژاد مدیرعامل مرکزخرید اپال سعادت آباد، علی اسلامی مدیرعامل مرکزخرید باملند، محسن بهداری مدیرپروژه میکامال کیش، شهریار صفاپور مدیر مجموعه فدک مال اصفهان و مجید رضایی مدیر عامل اسبق مرکزخرید ارگ تجریش برای برگزاری پنل چالش‌های راه اندازی و مدیریت مراکز خرید با اجرای مهندس کشاورز در محل برگزاری کارگاه‌های آموزشی ماهنامه تجارت طلایی حضور پیدا کردند.

 

 

 

 

تگها :
جدیدترین اخبار
خرده فروشی
ظهور برندهای ایرانی جدید و تغییر رویکرد مراکز خرید به‌سمت تمرکز بر برندهای بومی
1403-11-23 12:17
کمپین بزرگ KFC؛ حذف درهای ورودی برای خدمات 24 ساعته
1403-11-18 11:31
هفته سرنوشت‌ساز برای صنعت پوشاک ایران؛ دو گام بزرگ در مسیر تحول
1403-11-16 12:58
فستیوال بزرگ خرده‌فروشی و سرگرمی قطر
1403-11-04 10:21
عصر رو به پایان پاپ‌آپ استور‌ها
1403-09-18 15:27
وضعیت جهانی مد در سال 2025
1403-09-05 16:22
گزارش جامع بازدید از مراکز خرید عمان
1403-09-05 15:59
همراه اول 40 درصد از سهام «دیجی‌کالا» را خرید
1403-05-21 11:12
بررسی وضعیت فروشگاه‌های زنجیره‌ای از نگاه آمار
1403-08-23 15:04
اولین فروشگاه فیزیکی «بانی‌مد» افتتاح شد
1403-08-17 11:39
سرمایه‌گذاری"Starbucks" برای نجات قهوه
1403-08-15 15:44
رونمایی از تغییر بزرگ در "Walmart"
1403-08-13 14:30
روندهای کلیدی شکل‌دهنده به آینده صنعت خرده‌فروشی
1403-07-29 12:34
روندهای نوآورانه معماری در طراحی مراکز خرید
1403-07-28 12:33
Landmark Group پیشرو در برند سبز و فرآیند پایداری
1403-07-18 12:41
بررسی روند توسعه فروشگاه‌های زنجیره‌ای در نیمه اول سال1403
1403-07-17 15:12
سالی درخشان برای محمود زینی بنیان‌گذار گروه صنعتی «لایکو»
1403-12-06 12:57
تأثیر ولنتاین بر برندها، مراکز خرید و صنعت خرده‌فروشی
1403-11-23 16:31
ظهور برندهای ایرانی جدید و تغییر رویکرد مراکز خرید به‌سمت تمرکز بر برندهای بومی
1403-11-23 12:17
کمپین بزرگ KFC؛ حذف درهای ورودی برای خدمات 24 ساعته
1403-11-18 11:31
هفته سرنوشت‌ساز برای صنعت پوشاک ایران؛ دو گام بزرگ در مسیر تحول
1403-11-16 12:58
چگونگی کاهش هزینه‌های جذب مشتری در تجارت‌الکترونیک
1403-11-16 12:50
فستیوال بزرگ خرده‌فروشی و سرگرمی قطر
1403-11-04 10:21
ورود خط هوایی امارات به صنعت خرده‌فروشی
1403-10-23 11:39
مشکلات و برتری‌های ادامه‌دار L’Oréal
1403-09-28 10:36
عصر رو به پایان پاپ‌آپ استور‌ها
1403-09-18 15:27
Retailtainment تحولی بزرگ در صنعت خرده‌فروشی
1403-09-06 12:22
وضعیت جهانی مد در سال 2025
1403-09-05 16:22
گزارش جامع بازدید از مراکز خرید عمان
1403-09-05 15:59
تغییـــر و تحولات بـزرگ مدیــران در عرصه خرده‌فروشی
1403-08-15 09:48
برند پوشاک ایرانی «بازلی» بر تن یکی از معروف‌ترین سلبریتی‌های کشور ترکیه
1403-08-08 11:37
« هـ » نماد فلسفه و عشق به فرهنگ ایرانی
1403-08-07 09:50
استراتژی McDonald's برای بازگشت به روزهای خوب
1403-08-03 10:06
سهم ۱.۵ درصدی سوپرمارکت اسنپ از بازار مواد غذایی
1403-07-30 09:54
10 برند لوکس و برتر سال 2024
1403-06-07 12:00
همراه اول 40 درصد از سهام «دیجی‌کالا» را خرید
1403-05-21 11:12
مجتمع تجاری «رواق» افتتاح شد
1403-01-19 12:11
نتایج جذاب یک نظرسنجی درباره خرده‌فروشی در خاورمیانه و شمال آفریقا
1402-12-20 10:34
بررسی وضعیت فروشگاه‌های زنجیره‌ای از نگاه آمار
1403-08-23 15:04
نسل جدید شرکت‌های FMCG چگونه به بقای کسب‌وکارهای سوپرمارکتی کمک کردند؟
1403-08-22 12:33
اولین و بزرگترین تم فود ایران در مرکز خرید سیتی استار مشهد افتتاح شد
1403-08-21 12:56
اولین فروشگاه فیزیکی «بانی‌مد» افتتاح شد
1403-08-17 11:39
سرمایه‌گذاری"Starbucks" برای نجات قهوه
1403-08-15 15:44
رونمایی از تغییر بزرگ در "Walmart"
1403-08-13 14:30
رویاهای جدید "adidas" با افتتاح ۲ فروشگاه خاص
1403-08-13 11:44
روندهای نوآورانه معماری در طراحی مراکز خرید
1403-07-28 12:33
بررسی روند توسعه فروشگاه‌های زنجیره‌ای در نیمه اول سال1403
1403-07-17 15:12
برندهای عطرساز، عطرهای برندساز
1403-07-16 16:10
آشنایی با مرکز خرید مدرن ION Orchard
1403-07-14 14:32
نگاهی به هرم قدرت و سیر تحول برندهای لوکس
1403-07-09 13:48
نگاهی جامع به Chadstone بزرگ‌ترین مرکز خرید نیمکره جنوبی جهان
1403-07-08 14:13
جدیدترین گزارش مالی گروه «ماجد‌الفطیم»
1403-07-07 16:03
10 برند لوکس و برتر سال 2024
1403-06-08 10:09
بزرگترین« فودهال » خاورمیانه در« دبی» افتتاح شد
1403-06-07 10:29

بنر1